Dragă călătorule, pașii te-au adus în Bucovina

cazare-in-bucovina

Dragă călătorule, pașii te-au adus în Bucovina iar noi te îmbiem la cateva clipe de zabavă. Oprește-te pe la noi  și lasă-ne să te ospătăm  după datina bucovineană!
Pensiunea Agroturistică Coliba Haiducilor Bucovina s-a născut din pasiunea pentru tradițiile noastre strămoșești bucovinene, din dorința de a reînvia pe cât de posibil vechile obiceiuri în materie  de gastronomie  a locului și de a purta oaspetele în timp în atmosfera hanurilor de altădată.

Construită în stil rustic din lemn de brad adus din codrii Bucovinei, pensiunea vă  îndeamnă să-i treceți pragul, să uitați de griji, și să vă bucurați de ospitalitatea bucovineană.

Ca și amplasare geografică Pensiunea Agroturistică Coliba Haiducilor Bucovina se află în epicentrul cultural istoric al Bucovinei : așadar dacă doriți să scăpați de stresul cotidian, de ritmul alert care se derulează viața  și visați la un loc în care frumusețea pământului s-a împletit cu bunătatea oamenilor  Pensiunea Agroturistică  Coliba Haiducilor din Bucovina  este cea mai potrivită alegere , bunul gust cuprins în vechiul și noul din lumea noastră efemeră  o să vă răsplătească  așteptările prin confort , amabilitate,  și profesionalism din partea personalului  și o să vă împlinească sufletește de fiecare dată când veți reveni .

Vă așteptăm cu drag la Pensiunea Agroturistică Coliba Haiducilor Bucovina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *